Alweer een verhaal!
Zo moeten jullie er 2 weken op wachten en zo schrijven we een dag erna alweer een nieuw verhaal!
Bedankt voor jullie lieve reacties, dat doet ons echt goed en we krijgen er bijna tranen van in de ogen. Gerda wat een suprise!!!! Een mooie reis naar Afrika..... geniet ervan en heel veel plezier! Gelukkig hoef je er niet lopend heen (hahahaha).
Vandaag 24 km gelopen van Orthez naar Osserain, een heel mooie route met steeds uitzicht op de prachtige besneeuwde toppen van de Pyreneeën. Het was heel mooi weer, de zon scheen de hele dag!!!!! Samen gelopen met een pelgrim uit Alphen aan den Rijn, een leuke vent en je hebt weer eens andere verhalen.
In het plaatsje aangekomen gingen we op zoek naar de auberge waar we de nacht hadden geboekt. Het was snel gevonden, maar het was geen viersterren hotel. Oke, dat weet je nu eenmaal, als pelgrim moet je snel tevreden zijn. Marja ging douchen en Alie in bad, nog niets aan de hand, maar de vloerbedekking in de kamer stond ons al niet zo erg aan. Alie had ook al wat ongedierte van haar bed gehaald maar goed voor een paar beestjes moet je niet moeilijk doen...... Later bleek dat het wemelde van de beestjes, ze zaten echt overal...... gatver hier wilden we niet blijven! Wat nu????
De mevrouw was in geen velden of wegen te bekennen en bij haar konden we ons beklag dus niet doen en we wilden eigenlijk ook niet op haar wachten, we wilden gewoon weg!!!!
Het was inmiddels 5 uur en waar kun je heen? Marja ging met haar steenkolen frans aan de slag en belde een andere mevrouw uit het boekje. Zij had zelf geen kamer meer maar wist nog wel een man die pelgrims onderdak gaf. Wij waren moe en hadden geen zin meer om nog 3 km te lopen en ik vroeg of die meneer ons kon halen; Dat kon en binnen no time stond de aardige Pascal op een parkeerplaatsje langs de weg. We hebben in alle haast ons boeltje ingepakt en wegwezen. De mevrouw hebben we niet meer gezien, maar pech gehad, wij wilden geen minuut langer meer blijven. Nu hebben we een mooie schone kamer bij een aardige vent en mijn shirtje hangt te drogen aan de lijn. Ook dat verzorgde hij! Pascal is nu voor ons aan het koken en we hebben er alle vertrouwen in dat dat ook goed gaat. We mochten zijn computer gebruiken en zo zie je maar weer dat alles weer op zijn pootjes terecht komt!!!!! Wij zijn inieder geval erg blij met deze onverwachte wending van de dag en gaan morgen vol vertrouwen de bergen weer bedwingen. Ondanks het feit dat het hard werken is met die kilo s op je rug genieten we met volle teugen van deze tot nog toe fantastische reis!!!!
Pyreneeën: Wij komen eraan!!!!
Alison: Alvast van harte gefeliciteerd met je 19e verjaardag, oma kan er niet bij zijn en mist je natuurlijk wel, maar opa komt vast wel even langs om je dikke kussen te geven!!!
a tout aleur!!!!!
Hoogtepunten en ook minder hoge! Maar nu de bergtoppen trotseren! En het verhaal van de beestjes doet het natuurlijk altijd goed! Veel plezier en geniet van dit fijne onderkomen bij Pascal! Succes in de bergen! Groetjes Edith.
wat een verrassing twee mooie verhalen wat zijn er toch smerige mensen he bah moet er niet aan denken krijg er jeuk van gelukkig dat jullie wat anders hebben voor de nacht. alie denk je goed om je zelf op de foto zie je er zo vermoeid uit nu hou jullie taai ben trots op jullie xxxxxx
ik vind het weer prachtig die verhalen,dat hebben wij ook meegemaakt en wij konden geen andere slaapplek meer vinden,dus dan maar blijven slapen.
de hoge bergen komen eraan veel succes.
wim smit
wat een mooie verhalen weer! Alie, ik sprak Simon vanmiddag even en alles gaat goed met hem hoor! Hij ging een kaart kopen voor jullie jarige kleinkind. En Ger heb ik even gesproken op Koninginnedag en ook hij zag er nog goed uit, volgens mij redden die mannen het wel, al missen ze jullie natuurlijk wel, maar dat zal andersom ook zo zijn.
Veel succes nog en verover die Pyreneeen!
Goh, dapper hoor. Jullie zijn (wederom) geslaagd voor assertiviteit! En wat fijn dat jullie weer zo'n aardig iemand troffen. Een opsteker. Veel succes met de bergen voor de boeg. Ik hoop dat jullie daar ook zonnig weer (en een mooi uitzicht) hebben!
Hier ook maar eens een reactie van ons, wij lezen natuurlijk alles en zijn supertrots op jullie. Alie, heb je onze mail ontvangen of check je die niet? Als je die wel leest, als je de mogelijkheid hebt, dan stuur ik nog wel eens een langer bericht.
En niet alleen Alison is bijna jarig......;)
Liefs van ons allemaal.
Hee Alie (en Marja natuurlijk), wel goed om jullie zelf denken hoor. Af en toe een rustdag is ook geen schande. 28 juni is pas het vliegtuig naar huis gepland, dus eerder hoeft echt niet.... (mag natuurlijk altijd, hihi). Femke sms't je donderdag avond even voor een sollicitatie-vraag. Veel succes nog en we kijken weer uit naar jullie volgende verhaal. Hou jullie taai en groetjes aan Pascal.
Hoi Marja en Alie,
Avonturen maken jullie volop mee. Genoeg stof om over te vertellen via de weblog. Heb wel met jullie te doen gehad hoor de afgelopen weken.
Ook tijd voor een quiz dacht ik zo. De onderstaande artiesten hebben het in de titelsong over een weersomstandigheid die jullie onderweg ervaren.
1e groep: Prince, Rob de Nijs, Adele, Gene Kelly, Creedence Clearwater Revival, Eurythmics.
1e groep: Hair, The Beatles, Andre van Duin, Stevie Wonder, The Animals, Katrina and the Waves. Tot slot: Acda en de Munnik, die hebben een combi in de titelsong!
Veel succes.
Hee Marja en Alie! Wat een avonturen allemaal, leuk om te lezen. Gelukkig is het nu weer droog na die lange tijd regen, dat loopt toch een stukje makkelijker lijkt mij. Ga zo door en blijf genieten:) Success
Weer genoten van jullie verhalen. Jullie maken wat mee, maar jullie gaan dapper door. Top hoor!! Het was helemaal vreemd om weer eens thuis te zijn met Koninginnedag en niet aan de wandel. Ik hoop voor jullie dat de zon blijft schijnen. Weer heel veel succes en we denken aan jullie. Groetjes ook van Dorus
Petje af voor jullie, wat een avontuur, en wat ontzettend leuk om steeds wat van jullie te horen, het kan niet vaak genoeg haha.
Succes in de Pyreneen.
Liefs uit Hem
Hoi Alie en Marja,
Wat weer prachtig om jullie belevenissen te lezen, schitterend!
Gelukkig zijn de weergoden jullie nu beter gezind en hopelijk blijft dat voorlopig zo...
En dan nu op naar die bergen...
Jullie hebben al bewezen over echte "girlpower' te beschikken, dus jullie gaan ook dit natuurlijk, volbrengen!
Heel veel succes hoor, en geniet van al jullie avonturen!
groetjes en kus van ons: xxxx
Hahah dat is snel:). Gelukkig dat Pascal dus bestaat. Nu zijn jullie lekker aan het slapen om er morgen weer tegen aan te gaan. Heeeel veeel plezier en succes nog. We missen jullie wel hoor. Gedsie die beestjes, krijg er spontaan "de kriebels" van. Nou geniet nog van alle kilometers en wat op jullie pad komt! Een hele dikke zoen van M en M
Wat fijn, dat het nu droog is,dat er mensen bestaan als Pascal en van die beestjes krijg ik ook spontaan jeuk. Nu die bergen nog even :)
Liefs, valerie
Hoi Marja,
Op de zwemreunie hoorde ik van Sophie wat je ging doen. Al die jaren dat jij aan de rand van het zwembad onze tijden hebt geklokt en ons hebt aangemoedigd word je nu zelf aangemoedigd:
ZET 'M OP!!
Succes,
Groetjes Kristel
Gelukkig genieten jullie nog!
Dikke kus van ons
Hooi Lieverds!
Hier een berichtje vanaf de Rijpgracht (Amsterdam).
Jullie schieten al lekker op! Hopelijk gaat het zonnetje nu voor jullie schijnen.
Succes in de Pyreneeen en het einddoel komt in zicht!
Liefs xxx
Hoi Alie en Marja,
Geen jeuk overgehouden aan al die beestjes??
Met veel plezier lees ik jullie verhalen en bekijk ik de foto's!
Succes straks in de Pyreneeën.
Hé Alie en Marja,
Wat moeten jullie veel meemaken, maar ik denk hoe zwaarder de tocht, des te groter de overwinning zal zijn!
Wat zullen jullie straks veel te vertellen hebben.
Ik wil jullie ook sterkte wensen in de bergen, vanaf de Trechter een lieve groet en heel veel succes, Tine.
Hoi Alie (en Marja natuurlijk)!
Leuk om al jullie verhalen en avonturen te lezen. Wat doe je het toch ontzettend goed daar! We zijn trots op je!
Hier gaat alles goed, moeders gaat langzaam maar zeker vooruit (in de rolstoel) :)
Heel veel succes nog en we denken aan je!
Veel liefs van ons
nou gelukkig konden jullie bij pascal slapen ik moet er ook niet aan denken al die beestjes ik vondt het in de tent al erg nou meiden nu de bergen in het gaat jullie lukken dat ook weer kus van mijn
Hoi wandelaars
Een mooie symbolische foto van de 1000 km
Zijn jullie niet veel te snel in santiago
de vliegticket moet straks omgeboekt worden!!!
hebben jullie ook van die schrammen op je benen
en heb je de hondenverjager al moeten gebruiken?
wat geweldig om zo'n prachtige reis te kunnen maken,het is veel afzien maar ook super veel mooie momenten!Afgelopen zondag een borreltje en gegeten bij Cor en Martha,en simon was er ook en het was heel gezellig .Simon doet stoer,maar vind het stil in huis en mist je wel ,maar het eerste maandje zit er alweer op .Nu die bergen in !!!Zet hem op !
Liefs gerrit en rika
Sterkte met de klim. Jullie doen het geweldig!
Wens jullie veel plezier en succes! Lekker genieten ook!
Lieve groet Edith.
Hallo Marja en Alie
Wat een kanjers zij jullie. Wat een afstand. Petje af.
Leuk om jullie verhalen te lezen en heel bijzonder. Jullie maken wat mee, dat vergeet je je hele leven niet en zo zie je maar dat er toch nog heel wat goede mensen zijn op de wereld.
Met mij gaat het goed, vanmorgen voor controle geweest en tevreden. Morgen weer voor chemo en dan zien we wel weer.
Meiden,nog heel veel wandelplezier en tot ziens.
Liefs Albert en Marga.