alie-en-marja-naar-santiago.reismee.nl

Het doel is bereikt en we zijn trots, blij en dankbaar dat we dit mochten beleven

Op het T shirt staat: "Droom niet je leven, maar leef je droom"

Reacties

Reacties

Marjan Bart

En zo is het maar net! Misschien zijn jullie een voorbeeld voor anderen die ook zo graag iets zouden willen, maar zich toch door wat dan ook tegen laten houden.

Gerda

Lieve meiden, wat een fantastische droom hebben jullie beleefd en waargemaakt ! Geweldig dat jullie
het einddoel zonder al te veel lichamelijke ongemakken hebben bereikt ! We zijn ontzettend trots op jullie, maar ook op Siem en Ger, want ook zij hebben een hele opgave volbracht !

Veel liefs en tot gauw ! Gerda en Paulus

Vera

Wilde net Iris, die afgelopen zondag voor 3 maanden naar Spanje vertrokken is, een mailtje sturen voor de vertaling van de tekst, maar het is een hele mooie! Gefeliciteerd hoor meiden. Geniet dit weekje nog lekker en laat jullie goed verwennen. Jullie hebben het verdiend.

Joop en Elly Kluft

We kunnen inleven hoe jullie je voelen ,heel veel gefeliciteerd .

We hebben genoten van de foto's en verhalen en gingen terug in de tijd .Jullie gaan er jaren van genieten dat jullie dit hebben mee mogen maken . Een goede terug reis .

louise kotten

A;ie en Marja,
Van harte gefeliciteerd met het bereiken van Santiago, een geweldige prestatie. Ik heb al jullie berichten en foto's gevolgd en vond het geweldig. Door mijn gezondheid hangt het aan een zijden draadje of ik in september kan gaan. Voorlopig wil ik alleen maar geloven dat het mij ook gaat lukken. Ik wens jullie een behouden thuiskomst en voor Alie, misschien tot ziens, maar wat mij betreft niet in Apeldoorn.
Lieve groet van....., Louise Kotten

Sandra Put

Alie en Marja,
Het is gelukt!!! Geweldig van jullie, van harte gefeliciteerd. Heb jullie steeds gevolgd en genoten van de verhalen en de foto's. Nu naar huis, de mannen, vrienden en familie wachten op jullie.
Veel liefs,
Sandra.

Harm

Yes! you CAN!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!